castellano english français română

Pavistamp - Empresa Pavistamp - Empresa

Aviz juridic și politica de confidențialitate

În conformitate cu capitolul II din Legea spaniolă 34/2002 LSSICE, va informam ca acest site este detinut de COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS adresa în POLÍGON MAS ROIG. P3-P50, 43896, L’ALDEA, de TARRAGONA si CIF B43255306, telefon de contact +34977450717, și e juan@pavistamp.com.

În sensul dispozițiilor Legea (spaniolă) organic pentru protecția datelor 15/1999 de 13 decembrie Protecția datelor cu caracter personal COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS, informăm că datele în mod voluntar furnizează vor fi încorporate într-un fișier mixt de date cu caracter personal, a declarat la Agenția pentru Protecția Datelor, al cărei scop este de a face aranjamentele comerciale și administrative în relația cu clienții care au toate măsurile de securitate puse în aplicare stabilite prin Decretul Regal (Spania) 1720/2007 din 21 decembrie.

Semnatarul garantează acuratețea datelor furnizate și se angajează să comunice orice modificări care apar în ele.

Trimiterea de date cu caracter personal este obligat să contacteze și să primească informații cu privire la produsele și serviciile COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS.

Imposibilitatea de a furniza datele personale solicitate sau nu acceptă această politică de protecție a datelor este incapacitatea de a subscrie, înregistra sau de a primi informații cu privire la produsele și serviciile COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS.

În conformitate cu prevederile Legii Organice privind protecția datelor (Spania), 15/1999 din 13 decembrie, vă informăm că vă puteți exercita drepturile de rectificare, anulare și acces, opoziția prin trimiterea unei scrisori COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS, cu sediul în POLÍGON MAS ROIG. P3-P50, 43896, L’ALDEA, TARRAGONA, trimiterea unui e-mail la juan@pavistamp.com sau trimiterea unui fax la +34977450938, indicand ca subiect: "LOPD, drepturile ARCO", însoțit de o copie a cărții de identitate, în conformitate cu legea.

Exercitarea acestor drepturi, trebuie să dovedească identitatea prin trimiterea unei fotocopie a cărții de identitate națională sau orice altă lege valabilă.

COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS să nu efectueze transferul de date către părți terțe. Cu toate acestea, în cazul să fie transferate către orice informație de companie înainte de livrare va avea loc, solicitând consimțământul expres.

ACCEPTAREA ȘI CONSIMTAMANT
Utilizatorii iau la cunoștință au fost informați cu privire la condițiile privind protecția datelor cu caracter personal, acceptarea și consimți la prelucrarea acestora de către COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS în modul și în scopurile menționate în această politică pentru protecția datelor cu caracter personal.

Prin urmare, atunci când se utilizează acest formular pentru a contacta COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS, sunt autorizat în mod expres utilizarea datelor mele pentru a trimite comunicări comerciale prin orice mijloace (inclusiv e-mail) și poate revoca o astfel de autorizare, în orice moment, adresându-se COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS

WEB CONȚINUT ȘI LINK-URI
COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS ea își rezervă dreptul de a actualiza, modifica sau șterge informațiile conținute pe site-ul său, și poate chiar să limiteze sau să refuze accesul la astfel de informații acelor utilizatori

COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS își asumă nici o responsabilitate pentru informațiile conținute pe site-urile unor terțe părți, care pot fi accesate prin intermediul unor "legături" sau link-uri de la orice site-ul Web deținut COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS.

Prezența "legături" sau link-uri de pe paginile web COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS ea are doar și în nici un fel o sugestie, invitație sau o recunoaștere asupra lor în scop informativ.

PROPRIETATE INTELECTUALA
Drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului paginilor web, design grafic și codurile sunt deținute de COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS și, prin urmare, reproducerea, distribuirea, comunicarea publică, transformarea sau orice altă activitate care se poate face cu conținutul site-urile lor sau chiar citând surse, fără acordul scris este interzisă COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS.

LEGISLAȚIE
În general, relația dintre COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE HORMIGONES ESTAMPADOS cu utilizatorii serviciilor sale telematice pe acest website, sunt supuse legislației spaniole și jurisdicția.

TRIMITE PRODUS

cerrar

DE:
PENTRU:
SUBIECT:
MESAJE: